Met Fletcher naar de kust of het bos

Voor een weekendje weg of een last minute naar de kust, kunt u denken aan het Fletcher Hotel in Noordwijk aan Zee. Logeert u in Badhotel Noordwijk, dan heeft u het Noordzeestrand, de gezellige boulevard en diverse uitgaansgelegenheden direct binnen handbereik.

Ook in badplaatsen als Egmond, Callantsoog, Renesse en De Koog vindt u prachtig gelegen Fletcher Hotels. U wilt de uitgestrekte heidevelden van Drenthe ontdekken? Dan is Landhotel De Borken misschien iets voor u; het staat aan de rand van het schitterende natuurgebied Nationaal Park Dwingelderveld.

De Limburgse heuvels verkent u vanuit Fletcher Hotel Valkenburg of Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve en de natuurpracht van de Veluwe is te bewonderen vanuit een idyllisch gelegen Fletcher landgoedhotel in Eerbeek.

Boek vandaag je Fletcher hotel

U wilt dolgraag uw vakantie of weekendje weg doorbrengen in een Fletcher Hotel, bekijk dan hierboven ons ruime aanbod en profiteer van onze voordeligste hotelaanbiedingen. U betaalt gegarandeerd de scherpste prijs.

Bij elk hotel vindt u een uitgebreide omschrijving van de accommodatie, de omgeving en de leukste tips. Als u kiest voor een paar dagen, een nachtje of een weekendje weg in een Fletcher Hotel, dan kiest u voor gastvrijheid, de beste accommodaties, ideale locaties en heerlijk eten in een sfeervolle setting.

Bron: https://www.goedkoop.nl/korting/fletcher