Verantwoord zonnen doe je bij Zonnestudio Elderveld

logo-Zonnestudio-Elderverld

Wil je graag het gehele jaar door genieten van een donkerder kleurtje en ben je op zoek naar verantwoord zonnen? Dan is een bezoek aan de zonnestudio in Elderveld misschien wel wat voor jou! 

Ergoline

Tips om verantwoord onder de zonnebank te gaan 

Als je op het internet op zoek gaat naar verantwoord zonnen zul je zeer veel zoekresultaten krijgen van verschillende zonnestudio’s in de buurt van Arnhem. Bij Zonnestudio Elderveld werken deskundige die jouw uitstekend advies kunnen geven op het gebied van zonnen onder de zonnebank. Op de website zijn onder andere de volgende tips te vinden:

  • Bepaal van te voren jouw huidtype. Een lichtere huid kan namelijk minder verdragen dan een donkerdere 
  • Smeer de huid goed in voordat je onder de zonnebank gaat
  • Als je huid gaat prikken, jeuken of irriteren moet je direct stoppen met zonnen. 
  • Ga niet onder de zonnebank als je last hebt van een huidaandoening
  • Draag tijdens het zonnen een speciale bril zodat je ogen goed beschermd zijn tegen de straling

Reviews van voorgaande klanten 

OP de website van de zonnestudio zijn ook een aantal reviews te vinden van voorgaande klanten die allemaal erg tevreden zijn over hun bezoek aan de zonnestudio. Ze zijn erg tevreden over de zeer moderne zonnebanken en het vriendelijk personeel. Je kunt ook altijd gebruik maken van hun hulp en advies wanneer je hier behoefte aan hebt. Wil jij ook graag het hele jaar door een kleurtje hebben en een frisse en gezonde uitstraling hebben? Neem dan een kijkje op de website van de zonnestudio.